• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
ABD Müslümanlar arasında savaş çıkarma politikasını izliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İran İslam inkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, bugün yayınladığı bir mesajda Beyt'ül Haram'ı ziyaret eden hacı adaylarına hitap ederek, ABD'nin bölgedeki savaş politikalarına işaret edip uyanık olma yoluyla bu şeytani komployu boşa çıkarmak gerektiğini vurguladı.

Sözü geçen mesajın satırbaşları şu şekilde:

“ABD`NİN AMACI MÜSLÜMANLARI BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRMEYE TAHRİK ETMEKTİR”

“Hac farizası her daim ve her zaman bu mekanda belirgin bir dil ve açık bir mantık ile tüm Müslümanları birleştirmeye davet ediyor. Bu mesele ise Müslümanları birbirine karşı çıkmaya kışkırtan düşmanların isteğine ters.

Günümüzde cinayet yapan ABD`nin davranışlarını dikkate alın. Onların İslam ile Müslümanlara karşı uyguladığı temel politika savaş çıkarmaya dayanmaktadır; onların çirkin amacı Müslümanları birbirlerini öldürmeye tahrik etmektir. Zalimleri destekleyerek mazlumları acımasızca bastırma ile bu fitneyi sürekli alevlendirme onların istediği şey. Müslümanlar uyanık olup bu şeytani politikayı püskürtmeli. İşte hac farizası bu farkındalığın temellerini oluşturmaktadır.

Aziz hacılar, Suriye, Irak, Filistin, Afganistan, Yemen, Bahreyn, Pakistan, Keşmir ve Myanmar`da yaşayan İslam ümmeti için dua etmeyi unutmayarak Allah`tan ABD ile sulta düzeninin diğer uzantılarının yenilgiye uğramasını talep edin.”

Kaynak, Mehr Haber Ajansı

Bu haberler de ilginizi çekebilir