• DOLAR 32.59
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2508.763
  • ...
"Kurban Bayramı hayırlara vesile olsun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini İLKHA ile paylaşan Muşlular, bayramın hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Bayramın Filistin'in özgürlüğüne vesile olmasını temenni eden Kızılay Cemiyeti Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, "2018 Kurban Bayramı'nın öncelikle ülkemize ve bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle Filistin'de yaşanan insani dramın herkesin duaları ile son bulmasına, emperyalist ve siyonistlere gözdağı olmasını diliyorum. Herkesin bayramını tebrik ediyorum." dedi.

İslam âleminin acı çektiğini ve bu bayramın çekilen acılara merhem olmasını dileyen Umut Kervanı Vakfı Muş Temsilcisi Bülent Balkaya, şunları söyledi:

"Kurban Bayramı'nın İslam âlemine ve tüm insanlığa hayır ve bereket getirmesini diliyoruz, herkesin bayramını tebrik ediyoruz. Hepimizin malumu İslam âlemi bu gün topyekûn bir saldırı altında ezilmektedir. Zalimler birleşmiş, güçlerini birleştirmiş ve var güçleriyle İslam beldelerine saldırmaktadır. Nerede kan ve gözyaşı varsa bakıyorsunuz orası İslam beldesidir. İnşallah bu acı çektiğimiz son bayram olur. İnşallah Müslümanlar birlik olur. Topyekûn bir vücudun azaları gibi olup zalime gereken dersi verecek ve inşallah bu bayram toparlanmamıza, bir olmamıza vesile olur. Bu vesile ile her kesin bayramını tebrik ediyorum."

Türkiye halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerle kutlayan vatandaşlardan Ömer Dinçer ise bayramın huzur ve sağlık getirmesini temenni etti.

Ülke halkının bayramını kutlayan esnaf Mehmet Ekinci de kurbanlık hayvanlar başta olmak hayat pahalılığından yakındı.

Bayramın barış, kardeşlik ve sevgiye vesile olmasını dileyen Murat Gümüş, "Öncelikle İslam âleminin ve insanlık âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ülkemize, memleketimize, bütün insanlığa; barış, kardeşlik ve sevgiye vesile olmasını diliyorum. Özellikle ülkemizde son zamanlarda ki çarpık anlayışı kınıyorum. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki insanımızın sıcakkanlılığı ve kardeşlik demini ülkedeki 81 ildeki tüm insanlarda aynı olmasını diliyorum. Herkesin bayramı mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Bayramın kendileri için Hz İsmail'i ifade ettiğini kaydeden Mirza Karabulut, Kurban Bayramı'nın İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir