• DOLAR 32.57
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2423.18
  • ...
Kaset Skandalının Kahramanına Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaset skandalının ardından görevinden istifa eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu parti genel merkezinde saldırıya uğradı.


Dilekçesini sunmak ve eşyalarını toplamak için aracıyla MHP Genel Merkez binasına gelen Çobanoğlu`na dışarıdaki bir grup partilinin `İsmimizi lekeledin` diyerek sözlü tacizde bulunduğu öğrenildi. Grup, bununla da yetinmeyerek Metin Çobanoğlu`nun aracına saldırdı.

Aracın lastiklerinin yanısıra camları ve içerisinde de maddi hasar oluştu. Çobanoğlu`nun, otomobilini Mevlana Bulvarı üzerinde bıraktığı belirlendi. Araç, Çobanoğlu`nun şoförü ve yardımcıları eşliğinde çekici aracılığıyla bölgeden çekildi.

İNTERNET SİTELERİNE ERİŞİM YASAĞI

Bu arada Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu`na ait olduğu iddia edilen görüntülerin yayımlandığı internet sitelerine erişimin engellenmesine karar verdi.

Yıldırım`ın Avukatı Halil Öztürk, söz konusu görüntülerin yayımlandığı internet sitelerine erişimin engellenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.

Başvuruyu değerlendiren Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi, söz konusu internet sitelerindeki görüntülerle ilgili linklere erişimin engellenmesine karar verdi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir