• DOLAR 32.32
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2294.916
  • ...
Vali Deniz Gercüş ilçesinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Gercüş ilçesinde yapımı devam eden kamu yatırımları ve ilçe belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz, ilk etapta iş merkezi ve park projesi alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Merkezde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra yapımı devam eden 30 yataklı Gercüş Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, hastanenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için yetkililere talimat verdi.

Hastane binasındaki incelemelerinin ardından ilçe devlet hastanesinde yatan  hastaları ziyaret eden Deniz, hastalarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet edip, Kurban Bayramlarını kutladı.

Gercüş esnafını da ziyaret eden Deniz, esnaflarla bir süre sohbet edip, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Tarihi Gercüş Hükümet Konağını da yerinde inceleyen Deniz, tarihi hükümet konağının proje çalışmalarının Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tamamlanarak ihale aşamasına getirildiğini belirtti.

İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığına yaptığı ziyaretin ardından Deniz, ilçeye bağlı Yolağzı Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.   

Köyde yapımı tamamlanan 6 derslikli Bağımsız Anaokulu binasında incelemelerde bulunan Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köyde ikamet eden Toktaş ailesini de ziyaret eden Deniz,  kanser hastası 5 yaşındaki çocukları olan Yusuf Toktaş'ın tedavisiyle ilgili bilgi aldı.

İlçedeki ziyaret ve incelemelerin ardından üzüm bağlarında ve fıstık bahçelerinde çalışan vatandaşları ziyaret eden Vali Deniz, üzüm ve fıstık hasadıyla ilgili köylülerle görüş alışverişinde bulundu.

İlçe ziyareti sırasında Deniz'e; İl Emniyet Müdür Vekili, İl Jandarma Komutanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Sağlık Müdürü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili eşlik etti. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir