• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Gözyaşları Hz. Muhammed (SAV) İçin Sel Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL- Kültür Merkezi`nde saat 19.00`da düzenlenen programa Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcı Burhanettin Baydaş Bingöl İl Müftüsü Mecit Can Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri kurum amirleri sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve davetliler katıldı.
 
Peygamber Efendimize yönelik yazılan naatların okunduğu gecede, Ahmet Cahit Dündar`ın senaryosunu yazıp, yönettiği `O`nu (SAV) Beklemek`` adlı tiyatro gösterimi izleyicilerden büyük alkış aldı.
 
Kutlu Doğum gecesi Avukat İlyas Devran ve Emre Sarıçayır`ın okumuş oldukları şiir ve naat ziyafetiyle başladı.
 
Neşeli Düşler Tiyatro gurubunun canlandırdığı gösteri büyük bir beğeni toplarken izleyicilerin göz yaşlarını tutamamaları dikkatlerden kaçmadı.
 
Salonu dolduran izleyiciler tiyatro gösterisinin başlamasıyla nefesleri kesen sahnelerle peygamber sevgisini ve onun aşkını doya doya yaşadılar.
 
Neşeli Düşler tiyatro gurubunun tamamının Bingöllü gençlerden oluşması da geceye ayrı bir anlam kattı.
 
Kapanış konuşmasını yapan TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu bu gecenin oluşumunu sağlayan başta Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer olmak üzere il Müftüsü Mecit Can ve tüm katılımcılara teşekkür ederken gecenin kahramanları olan Neşeli Düşler tiyatro gurubunun oyuncularını tebrik ederek, böylesi muhteşem bir gece yaşattıkları için teşekkür etti. (Furkan Bingöl-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir