• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
HÜDA PAR heyeti Karadeniz`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / HABER MERKEZİ

24 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde ilk defa parti olarak giren HÜDA PAR`a Karadeniz bölgesinden gelen destek, kamuoyunda yankı uyandırmıştı. Karadeniz illerinde ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, “Karadeniz`in güzel insanlarıyla buluştuk, muhabbet ettik. Samimi bir havada bizleri karşılayan, misafir eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“KARADENİZ`İN GÜZEL İNSANLARIYLA BULUŞTUK, MUHABBET ETTİK”

Sadece seçim zamanında değil seçim sonrasında da halkın arasında olduklarını belirten Erdal Elibüyük, “Karadeniz bölgesi ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Samsun ve Sinop'taydık. Karadeniz`in güzel insanlarıyla buluştuk, muhabbet ettik. Samimi bir havada bizleri karşılayan, misafir eden tüm Samsun ve Sinoplulara teşekkür ediyorum. Seçimlerden sonra da bizi sahada gören milletin memnuniyeti bizi ziyadesiyle sevindirdi. Millettin genel anlamda siyasileri sadece seçimden seçime gördüklerini, kendilerini ziyaret ettiğini ve bu durumdan rahatsız olduklarını gözlemledik. Bu anlamda HÜDA PAR`ın ziyaretini memnuniyetle karşıladılar.”

“HÜDA PAR`I BURADA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Esnafın yükselen döviz kuru karşısında sıkıntıda olduğunu, ancak ülke olarak bunun da üstesinden gelecek inanca ve güce sahip olduklarını ifade eden Elibüyük, “Son dönemlerde ABD merkezli Türkiye`ye dönük yapılan döviz operasyonuna da esnafın tepki gösterdiğine şahit olduk. Çünkü yükselen döviz kuru tüm Türkiye`de olduğu gibi Karadeniz`de de esnafı etkilemiş. Tabi bunun yanında halkın ABD`ye olan tepkisine ve yapılan operasyonun akamete uğratılacağı yönündeki inanca da şahitlik ettik. Bizi samimi bir şekilde kucaklayan Samsun ve Sinoplu kardeşlerime şahsım ve partimiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir