• DOLAR 32.377
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2325.606
  • ...
2 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın İpekyolu ilçesinde 2 kişiyi silahla yaralayan ve aynı olayda bir ikameti kurşunlayan şahıs tutuklanırken çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "13 Mayıs 2018 tarihinde İlimiz İpekyolu Hacıbekir Mahallesi Hisar 1 Sokak üzerinde meydana gelen iki kişinin  " Silahla Yaralanması "  ve aynı olayda bir ikametin kurşunlanması olayı ile ilgili olarak. Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Görevlilerimizce. Olayın firari şüphelisi olan N.K.'ın yakalanmasına yönelik olarak yapılan kamera ve sokak çalışmasında olayın firari şüphelisi N.K.'ın 14 Ağustos 2018 günü İlimiz merkezinde 77 plaka sayılı araç ile dolaştığının tespit edilmesi üzerine. Görevlilerimizce yapılan operasyonda N.K. isimli şüpheli şahıs ve kullanmış olduğu araç ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Açıklamanın devamında, "Şüpheli şahıs ve araçta yapılan aramalarda;  bir adet ruhsatsız tabanca,14 adet fişek, bir miktar uyuşturucu madde, B.O. adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan N.K. isimli şüpheli şahıs hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır." denildi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir