• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Öztürk`ten kırsal mahallelere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kırsal mahallerde devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

Renkli kilitli taşı çalışmaları, yol yapım bakım ve onarım çalışmaları, okul ve cami bahçelerinin bakım onarımı, cami ve taziye evleri desteği tadilatı yapılan yerlerde incelemelerde bulunan Öztürk, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, çözümler için görüş alışverişinde bulundu. 

Öztürk, burada yaptığı açıklamada, hizmetin yeri, zamanı ve sınırı olmadığı bilinciyle hareket ettiklerini vurgularken, Van Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal mahallelere uzanan ana caddelerdeki asfaltlama hizmeti ile İpekyolu Belediyesi'nin kilit taşı uygulamalarının birleşmesi sonucu ortaya çıkan güzel tablodan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bayrama sayılı günler kala gerçekleşen kırsal mahallelerdeki ziyaretler esnasında çocukları da unutmayan Başkan Vekili Öztürk, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi ve bayramlarını kutladı. Öztürk taziyesi olan bir aileye de ziyarette bulunarak başsağlığı dileğinde bulundu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir