• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Rektör Adayları Projelerini Açıklıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP-Gaziantep Üniversitesinde rektörlük seçimlerinin yaklaşmasıyla adaylığını açıklayan öğretim üyesi Prof. Dr.Celaletdin Camcı, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla buluştu.Kahvaltıdan sonra projelerinden bazılarını açıklayan Prof. Camcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Başörtüsü'yle İlgili Bir Sorunumuz Yok
Yaptığı açıklamada, bilimselliğin desteklendiği, demokratik, şeffaf ve üretken bir üniversite olacaklarını vurgulayan Prof. Camcı; İfade ve inanç özgürlüğüne saygılı, hukuka ve özlük haklarına özenli, birleştirici ve ötekileştirmeyen, İnsan odaklı, ulaşılabilir, konuşulabilir, dinleyen ve çözüm üreten, cumhuriyetçi ve demokrat bir rektör olacağım dedi.

 

Genel anlamda özgürlükler ve bunun içinde başörtüsü özgürlüğü ile ilgili sorulan bir soruya Camcı;Başörtüsü özgürlüğü ile ilgili bir sorunlarının olmadığını ve bundan sonrada olmayacağını açıkladı.

 

E-üniversite
Üniversite içindeki yazışmalarda kağıdın heba olduğunu vurgulayan Rektör Adayı Camcı "bunun önüne geçmek için Tüm birimlerde Elektronik Doküman Yönetim Sistemi hayata geçirilecektir. İmza ve onay işlemleri elektronik ortama taşınacaktır."dedi.(Bekir Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir