• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bayram öncesi vatandaşlar trafik kazalarına karşı bilgilendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, yaşanan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarını azaltmak ve trafik güvenliği konusunda farkındalığın oluşturulması amacıyla "Bu Bayram Ben De Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" kampanyası başlatıldı.

Konuya ilişkin Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, şehirlerarası yolcu taşıyan ve içinde çocukların bulunduğu tüm araçların durdurulup trafik kazalarına karşı bilgilendirildiği ve broşür dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, "İl genelinde bayram tatili süresince çeşitli noktalarda trafik birimlerimizce şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler ve içinde çocukların bulunduğu tüm araçlar durdurulmuş, sürücü ve yolculara yönelik trafik güvenliğinin arttırılması, başta emniyet kemeri kullanımında farkındalığı arttırmak olmak üzere aşırı hız ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı gibi kural ihlalleri konusunda uyarıcı bilgilendirme yapılarak yolcuların ve şoförlerin duyarlılığı arttırılmış ve konu ile ilgili broşürler dağıtılmıştır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir