• DOLAR 32.566
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2431.994
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Gaziantep yerel basınında 17 Nisan 2012 günü öne çıkan haber manşetleri şöyle;
 
Ayıntab Gazetesi: Peygamber Sevdalıları Platformundan Kutlu Doğum Etkinliği
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası sebebiyle çeşitli etkinlikler yapıldı. İstasyon Meydanında düzenlenen Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Peygamber Sevdalıları Platformu Kız Çocuk ilahi grubu ve Peygamber Gülleri Erkek Çocuk İlahi Grubu`nun seslendirdiği mevlit ve naatlar ile devam etti. Programa konuşmacı olarak Molla Ömer Çelik katıldı.
 
Hâkimiyet Gazetesi: Servis Faciası; 4 Ölü, 19 Yaralı
Gaziantep`te işçileri taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 4 kişi öldü, 19 kişi aralandı. Korkunç kazaya, servis otobüsünü sıkıştırarak yoldan çıkmasına bir aracın neden olduğu iddiaları üzerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı ve kazayı görüntüleyen güvenlik kamerasının görüntüleri inceleme altına alındı.
 
Güncel Gazetesi: Peygamber Sevdalılarının Muhteşem Günü
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası sebebiyle çeşitli Etkinlikler yapıldı. İlahilerin ve mevlitlerin seslendirildiği programa Molla Ömer Çelik konuşmacı olarak katılan Ömer Çelik şunları söyledi; "Peygamber (s.a.v) daha çok kadın ve çocuklara rahmet olarak gelmiştir. Biz efendimizi ne kadar çok yakından tanırsak, onun vasıf ve evsaflarını ne kadar çok bilirsek Efendimiz (a.s)`ın âlemlere nasıl rahmet olduğunu çok daha iyi anlayacağız. Efendimiz tüm âlemlere rahmet olarak gönderildi" diye konuştu.
 
Zafer Gazetesi: Marka Şehrin İçler Acısı Hali
Trafik sorunun adeta kanayan yara haline geldiği Gaziantep`te maalesef yolların durumu da içler acısı Geçmiş yıllara oranla alt yapı sorunun büyük ölçüde çözümlendiği kent merkezinde yollarımız maalesef köstebek yuvası haline gelmiş durumda ve bu durum Gaziantep`e hiç mi hiç yakışmıyor.
 
Olay Gazetesi: Kaçakçılara Geçit Yok
Gaziantep`te polisin düzenlediği üç ayrı operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Son zamanlarda hızla artan gümrük kaçaklığının en büyük sebeplerinden biri muhakkak ki Suriye ile Türkiye arasında yaşanan kriz… Bu krizin hem maddi hem de manevi zararı büyük ölçüde.
(Ökkeş Korkmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir