• DOLAR 32.602
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2488.355
  • ...
SON DAKİKA
Belediye Başkanından "Hoş Geldin Bebek" ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'de en fazla bebeğin dünyaya geldiği Gaziantep'in en büyük ilçesi olan Şahinbey ilçesinde "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında 100 bininci bebeğe doğru adım adım yaklaşılıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, proje kapsamında "Hoş Geldin Bebek" ziyaretini de Sakine ve Mustafa Şen çiftinin 3'ncü çocuğu Fatma Nur'a yapıp hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Tahmazoğlu, "Fatma Nur kızımızın Şen ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Fatma Nur kızımız ailenin üçüncü çocuğu, bundan sonrada çocuklarının olmasını temenni ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana 'Hoş Geldin Bebek' projemizi devam ettiriyoruz. Bu gün itibariyle 91 bin 371'nci bebeğimize 'Hoş Geldin Bebek' diyoruz. Sağlık Müdürlüğü'nden gelen hemşiremizle birlikte annelerimize eğitim veriyoruz. Ayrıca da Şahinbey Belediyesi olarak ailelerimizi çeşitli hediyelerle ziyaret ederek mutluluklarına da ortak oluyoruz.  Ben tekrar Sakine annemize ve Mustafa Bey'e Fatma Nur bebeğin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Fatma Nur bebeğin babası Mustafa Şen de Tahmazoğlu'nun ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Başkanımızın ziyareti bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Çocukların 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle evlerinde ziyaret edilmeleri çok güzel bir hizmet bu hizmetlerinden dolayı başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anne Sakine Şen ise Tahmazoğlu'nun ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Fatma Nur benim üçüncü bebeğim. Böylece iki kızım bir oğlum olmuş oldu. Başkanımıza hediyelerinden dolayı teşekkür ederim." (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir