• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
"Halkımızı döviz bozdurmaya davet ediyorum"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ekonomik faaliyetleri değerlendirme toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı. Vali Deniz'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Batman'da devam eden yatırım çalışmaları, yatırımcıların talep ve sorunları ile Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı ekonomik saldırılar ele alınarak görüşüldü.

Türkiye'ye yönelik yürütülen ekonomik saldırılara karşı tüm halkı döviz bozdurmaya davet eden Deniz, dış güçlerin 15 Temmuz hain darbe girişimi ile başaramadıklarını ekonomik saldırılarla yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Deniz, "Ekonomik saldırılarla Türkiye'yi dize getiremezler. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milletimiz nasıl dimdik durduysa, bugün de milletimiz sağduyu ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Ekonomik saldırılara vereceğimiz en güzel cevap, işimize dört elle sarılarak; daha çok üretim yapacağız, daha çok ihracat yapacağız ve daha çok istihdam alanı yaratacağız." dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının bu saldırlar karşısındaki duruşunun önemli olduğunu belirten STK temsilcileri, "Bu saldırılar karşısında hükümetimizin, ülkemizin ve halkımızın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Ekonomik özgürlüğümüze birlik ve beraberlik çerisinde sahip çıkacağız." diye konuştular.

İl Ticaret Müdürlüğü koordinasyonunda Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra İl Ticaret Müdürü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan, Ticaret Borsası Başkanı, Esnaf Kefalet Koop. Başkanı, MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı, ASKON Batman Şubesi Başkanı, ASRİAD Batman Şubesi Başkanı, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı ve TÜMSİAD Batman Şubesi Başkan Yardımcısı katıldı. (Mehmet Fatih Akgül - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir