• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2299.224
  • ...
Gaziantep`te silahlı kavga: Bir ölü 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada, bir kişinin rastgele ateş açması sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Olay, ilçenin Hacıbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hanifi Cinpolat (60) sokakta oyun oynayan komşusunun çocuğuna ses yaptığı gerekçesiyle tokat attı. Bu sırada kendisine tepki gösteren aileye ve mahalle sakinlerine Cinpolat, evinde bulunan pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Hakan Gezer (12) ve isimleri öğrenilemeyen 7 kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Hakan Gezer, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gezer'in cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan Cinpolat'ın yakalanması için çalışma başlatılırken, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir