• DOLAR 32.538
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2434.245
  • ...

Araçlar uzun ya da kısa süreli olarak kiralanabilmektedir. Günlük ya da haftalık olarak alınan kiralama hizmetleri kısa süreli olarak nitelendirilirken; 6 aylık ve 12 aylık kiralama hizmetleri uzun süreli olarak kabul edilmektedir. Yapılan uzun dönem araç kiralama müşterilere çeşitli avantajlar sunmaktadır. Kiralama sözleşmesi içerisinde ekonomik ücretler belirlenmektedir. 5S Araç Kiralama, TL para cinsi üzerinden kiralama hizmeti sunmaktadır. 6 ve 12 aylık olarak yapılan sözleşmelerde aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilere en güvenli şekilde hizmet vermektedir.

 Uzun Süreli Araba Kiralama

 Aracı satın almak yerine, 6 veya 12 aylık olarak kiralayabilirsiniz. Tüm işlerinizi planladığınız gibi rasyonel biçimde yapmanıza yardımcı olan uzun vadeli kiralama hizmeti, en akılcı çözümlerden birisidir. Araç fiyatlarının ne kadar pahalı olduğu göz önüne alınırsa; bu şekilde hizmet almak çok daha avantajlı olmaktadır. Genel olarak şirketlerin çalışanları başta olmak üzere pek çok kişi uzun süreli oto kiralama tercih etmektedir. 5S Araç Kiralama sözleşmesine göre, en az 2 yıl süreli geçerli olan ehliyete sahip 22 yaş ve üzerindeki kişiler uzun vadeli araç kiralayabilmektedir. Tatil dönemlerinde, uzun süreli seyahatlerde 6 ya da 12 ay süren kiralama hizmetlerinden faydalanılması mümkündür. Trafik cezalarına uyulmaması halinde alınacak her bir ceza sürücülere aittir. Kaza durumunda ise, 5S Araç Kiralama ile tema geçilmesi gerekir. Verilen fiyatlara, muafiyetli Kasko Sigortası dahildir. İhtiyacınıza uygun olarak uzun dönem kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

 Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları

 Araç kiralamada en ekonomik seçim, uzun vadeli kiralamalardır. Günlük otomobil kiralamaya göre çok daha ekonomik olması, kişiler için tercih sebebidir. Satın almaya göre çok daha ucuz olan araç kiralama fiyatları 6 ve 12 aylık seçeneklerde aylık 1700 TL ve üzerinden ücretlendirilmektedir. Kasko sigortası, arıza ve hasarlar, ÖTV, MTV ve trafik sigortası gibi problemler de araç kiralama şirketi tarafından çözümlenmektedir. Satın almadan daha karlı bir yöntem olan otomobil kiralamak, müşteriler için en uygun seçenektir. Uzun vadeli olarak verilen hizmetler, kişiler için çok daha ekonomik fiyatlara gelmektedir. Bu nedenle uzun süreli araba kiralama hizmeti almak sizin için avantajlıdır.