• DOLAR 32.589
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2496.886
  • ...
Üniversite adayları için tercih komisyonu kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve alışveriş merkezi girişinde hizmet veren tercih komisyonuna ilçe merkezinden ve köylerinden onlarca öğrenci başvuruyor.

Tatvan'da bulunan AVM girişine kurulan komisyon, başvuran öğrencilerin puanları değerlendirerek, rehber öğretmenler eşliğinde en doğru tercihleri yapmaları konusunda yönlendiriyor. Tercih başvurularının son gününe kadar çalışmalarına devam edecek olan tercih komisyonu, bu sayede öğrencilerin tercihlerini en doğru şekilde yapmalarına öncülük edecek.

Komisyon ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı M. Ali Özkan, alanında uzman gönüllü öğretmenlerden oluşan komisyonun sadece ilçedeki öğrencilere değil çevre il ve ilçelerden gelen öğrencilere de hizmet verdiğini söyledi.

Özkan, "Komisyonumuz öğrencilerimizin tercihlerini en doğru ve en sağlıklı şekilde yapmalarına yardımcı oluyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği komisyonumuz şu ana kadar birçok öğrencimizin tercihlerini doğru şekilde yapmasına yardımcı oldu. Amacımız öğrencilerimizin yanlış tercih yapmalarının önüne geçmektir. Bu anlamda komisyonda gönüllü olarak görev alan tüm öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum." dedi. (Şükrü Tontaş- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir