• DOLAR 32.37
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2325.477
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 17 Nisan 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Memur-Sen`den 81 İlden Aynı Talepler`
Memur-Sen Batman İl Başkanı M. Şafi Özperk, Türkiye ekonomisinin bugün, dünyanın en çok büyüyen ikinci ekonomisi olduğunu belirterek, toplu sözleşme taleplerini açıkladı.

`Batman Heyeti, İş Gezisinde Batman`ı Tanıttı`
Batman Valisi, Belediye Başkanvekili Serhat Temel ile işadamlarının katıldığı ve Batman için somut yatırım fırsatlarının ele alındığı iş gezisi programı düzenlendi.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Anadolu Lisesinde Kutlu Doğum Konferansı`
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Batman Anadolu Lisesinde, "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans düzenlendi.

Batman Pusula Gazetesi; `Kozluk`ta Feci Kaza`
Batman`ın Kozluk İlçesi`nde meydana gelen feci kazada iki kişi öldü, üç kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Batman`a getirildi.

`SP İl Divan Toplantısı Yapıldı`
Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan toplantısında gündemdeki konular değerlendirildi. Toplantıda 28 Şubat sürecinin yargılanmasına ve 4+4+4 sistemine destek verilirken hükümetin ekonomi ve Ortadoğu politikası ise eleştirildi.

Batman Medya Gazetesi; `Batman`a 3 Bin Kadro Daha`
Batman`daki istihdam sorununu çözmek için çalışmalarına devam eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile yürüttüğü çalışmanın ardından 3 Bin geçici kadroyu onaydan çıkardı.

`Asfalt Tankeri Patladı 2 Yaralı`
Tanker çevresinde yapılan çalışmalar sırasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Tankerin infilak etmesiyle çevreye yayılan sıcak asfalt, iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

Batman Gazetesi; `Kaybolan Kız Çocuğu Bulundu`
Batman`da önceki kaybolan Temiz Ailesinin özürlü kızı Fatma Temiz`den bulundu. Önceki gün kaybolan özürlü kız Toki`deki Engelliler Okulu`nda bulundu.

`Kutlu Doğum Paneli`
İl Müftülüğü, Alyans Düğün salonunda "Hz. Peygamber kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukuku" konulu panel verdirdi. Panele Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Batman Üniversitesi dekan yardımcısı ile STK temsilcileri katıldı.

Batman Postası; `BATSO`nun Büyükçekmece Gezisi Sona Erdi`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası`nın organize ettiği ve Batman Valiliği, Batman`daki sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarının katıldığı İstanbul Büyükçekmece iş gezisi geçen hafta gerçekleştirildi.

Batman Barış Gazetesi; `Özdemir, Kutlu Doğum Etkinliğindeydi`
Hafta sonunda Batman`da bulunan Batman Milletvekili Ziver Özdemir Pazar gününü Kutlu Doğum etkinliğine ayırdı.

`İzcilerden Milli Eğitme Ziyaret`
Batman İzciler İl Temsilci ve öğrencileri Batman Milli Eğitim İl Müdürü Şerif Akboğa`yı makamında ziyaret ettiler.

 

Batman Duruş Gazetesi; `Batman Turizmde Marka Şehir Olacak`
Turizm Haftası açılış etkinliklerinde konuşan Batman Valisi Ahmet Turhan, hedeflerinin turizmde Batman`ı marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Göktaş Hoca: Peygamber Rahmettir`
Batman`da "Kutlu Doğum" programında konuşan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, Batman`dan ve Diyarbakır`dan başlattıkları Peygamber sevdasının birinci dalgasının her tarafı kuşattığını ve ikinci dalgayı başlattıklarını belirterek, ikinci dalganın Peygamberin rahmet oluşunu her tarafa ulaştırmak olduğunu söyledi.

Batman Umut Gazetesi; `Molla Osman: Kurtuluş Önderi Resulullah`
Yüz binlerce Peygamber aşığının katıldığı Batman Mevlid Alanındaki Kutlu Doğum programında Kürtçe bir konuşma yapan Molla Osman Teyfur, insanlığın Resulün önderliğine ihtiyacı olduğunu ve bu rehberiyet olmadan insanlığın istikbale selamete yürümesinin mümkün olmadığını belirtti.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Yeni Nüfus Cüzdanı Vekile!`
Bu yılın sonuna doğru verileceği açıklanan kimlik kartları, pasaport, ehliyet, nüfus bilgileri ve banka bilgileri gibi birçok konuyu içinde barındırıyor. İlk nüfus cüzdanın verilenler arasında yer alan Milletvekili Afif Demirkıran, TÜBİTAK`ın Gebze kampüsünde yeni e-kimliklerin tanıtımında ilk nüfus cüzdanına kavuşan `Vekil` ünvanını da elde etti. (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir