• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te bisiklet turu düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te merkez Şahinbey Belediyesi tarafından sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve vatandaşları bisiklet kullanımına teşvik etmek amacıyla düzenlenen bisiklet turunda vatandaşlar sağlık için pedal çevirdi.

Şahinbey Belediyesi'nin spor faaliyetleri çerçevesinde 15 Temmuz Meydanı'nda başlayan bisiklet turu 15 Temmuz Meydanı'nda da son buldu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da vatandaşlarla ve bisikletçilerle yaptığı bisiklet turunun ardından, profesyonel olarak bisiklet sporu yapan sporcularla Şahinbey Anıtı'na kadar pedal çevirdi. Şahinbey Anıtı'nı sporcularla birlikte ziyaret eden Tahmazoğlu, Şahinbey'in ruhuna da dua etti.

Bisiklet turunun ardından bir açıklama yapan Tahmazoğlu, vatandaşların kaliteli bir yaşam sürmeleri için spor yapmaları gerektiğini söyledi.

Spor yapmanın önemine değinen Tahmazoğlu, "Sağlıklı kalmamız için düzenli olarak spor yapmamız gerekiyor. Kavaklıkta her hafta vatandaşlarımızla birlikte düzenli olarak yürüyüş düzenliyoruz. Pazar günüde Demokrasi Meydanı'ndan başlayan bisiklet turumuzu gerçekleştirdik. Büyükşehir, Şehitkâmil ve belediyemizin yapmış olduğu bisiklet yollarında bütün vatandaşlarımızı da bisiklet sürmeye davet ediyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 5 binin üzerinde de bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Bundan sonrada dağıtmaya devam edeceğiz." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir