• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
 HÜDA PAR Ordu`da sel mağdurlarını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mahmut Bulut/DOĞRUHABER

Geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın sele neden olduğu Ordu`da 1 kişi hayatını kaybetmiş, onlarca kişi de yaralanmıştı. Yaşanan afette Karadeniz Sahil Yolu`nda olmak üzere 8 köprü yıkılmış, Fatsa, Ünye ve İkizce ilçeleri başta olmak üzere 100 mahallede ciddi hasarlar meydana gelmişti.

Ordu`da sel mağdurlarını ziyaret eden HÜDA PAR, Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı M.Şerif Durmaz, Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel ve beraberindeki heyetle, selden etkilenen halkı ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞIN AİLESİNE ZİYARET

Selden etkilenen ilçelerin başında gelen İkizce ilçesinde, Belediye Başkanı Bahri Söğüt ve diğer yetkililerden bilgi alan Erdal Elibüyük, daha sonra selde toprak kayması sonucu hayatını kaybeden Bayram Sekmen`in evine taziye ziyaretinde bulundu. Sekmen ailesinin acısını paylaşan ve Allah`tan aileye sabır temennisinde bulunan Elibüyük, afet hakkında halktan bilgi aldı. Sel ve diğer afetlerin birer imtihan olduğunu belirten Elibüyük, doğal afetlere karşı gerekli önlemlerin alınması gerektiğine dikkat çekti.

Daha sonra İkizce İlçesinde zarar gören imam hatip ve meslek liselerini de ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, yaşanan felaketi raporlaştırıp kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir