• DOLAR 32.478
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2434.67
  • ...
Ceyhan Halkından Kutlu Doğum Etkinliğine Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Adana`nın Ceyhan ilçesinde Şehir Stadyumunda Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Saat 13.00`de başlayan program Veysi Sonkaya`nın okuduğu Kur`ani kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kur`ani Kerim tilavetinin ardından program sahneye çıkan Grup Özlem`in seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam etti. Grup Kervan"ın okuduğu mevlidi şerif katılımcıları mest etti.

Programa konuşmacı olarak katılan Molla Ekrem hoca, kurtuluşun Hz Peygamberi anlamada, olduğunu belirterek, insanların içerisinde bulunduğu kargaşalardan kurtulması için ancak İslami kriterlere bağlı olmakla çözüleceğini ifade etti. Konuşmasının devamında kadınlara seslenen Molla Ekrem hoca annelerden çocuklarını peygamber sevgisi ile yetiştirmelerini istedi. Ekrem hoca, sahabe hayatından örnekler vererek konuşmasına son verdi.

Yapılan konuşmanın ardından küçük kız çocuklarının okuduğu şiirler programa renk kattı. Okunan şiirlerin ardından tekrar sahneye çıkan Grup Özlem programa katılan vatandaşlara coşkulu dakikalar yaşattı. Program yapılan kapanış duası ile program son buldu.

Programa katılan vatandaşlar sessiz bir şekilde dağılırken, bazı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek bu tür organizasyonların her yıl düzenlenmesini ve daha büyük alanlarda yapılmasını istediler.

Kısa bir açıklama yapan Ceyhan Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri bütün engellemelere rağmen yapılan etkinliğin amacına ulaştığını belirttiler.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir