• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2324.805
  • ...
CHP Kandıra ilçe örgütü istifa etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eyisabuncular, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yaptıkları  yönetim kurulu toplantısında İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Güngör ve yönetim  kurulu üyeleriyle cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde başarısız  oldukları gerekçesiyle bu kararı aldıklarını belirtti.

İstifa dilekçelerini bugün İl Başkanlığına sunacaklarını ifade eden  Eyisabuncular, şöyle konuştu:

"Seçimlerde yurt genelindeki başarısızlık yadsınamaz boyutta, Kocaeli  ve ilçelerdeki başarısızlık ortadadır. Kandıra ilçe seçimlerde başarısız  olmuştur. Bu başarısızlık üyenin, delegenin, mahalle temsilcisinin, il  delegelerinin ve ana kademe yöneticilerinin paylaşması ve sorgulaması gereken bir  durumdur. Başarısızlığı başka partilerin oy kaybıyla kıyaslamak, geçici bahaneler  bulup hiçbir şey olmamış gibi sabitliğe devam etmek zaman kaybı ve  basiretsizliktir. Kandıra ilçe örgütü kısa süre önce örgütün ortak kararıyla  değişim için olağanüstü kurultaya imza vermiştir. Değişimin gereğini gören ve  önerenlerin yer işgal etmeye devam etmesi de abestir. Kişisel hesaplar içinde  bulunmayan ve ülke ikbalini şahsi ikballe karıştırmayan Kandıra ilçe örgütü bu  konuda hassas davranmış ve gereğini yapmıştır. Kandıra ilçe örgütü olarak, kadın  kolları ilçe yönetimiyle aldığımız ortak karar doğrultusunda yönetimden istifa  ettik."

Partinin yıllanmış kadrolardan kurtulması, defalarca görev almış,  vizyonu tükenmiş, toplamda kalite ruhundan uzaklaşmış kronik kişilerle yola devam  etmesinin mümkün olamayacağını aktaran Eyisabuncular, yenilenmiş parti tüzüğünün,  yeni yüzler ve adamcılıktan arınmış bağımsız örgütlere yol göstereceğine  inandığını kaydetti.

Eyisabuncular, mevcut kadrolarla devam etmenin yerel seçimlerde "bile  bile lades" demek olacağını ve sonuçların hezimet olacağını sözlerine ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir