• DOLAR 32.597
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2429.804
  • ...
"Şeyh Salah'ın Başarısı Filistin Halkı İçin Zaferdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN- Hamas sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. bildiride, Şeyh Raid Salah'ın kazandığı başarının Filistin halkı için zafer ve Siyonist işgalci için hezimet olduğu kaydedildi. Bildiride ayrıca, Siyonist işgalcinin yalanlarına artık kimsenin inanmadığı ifade edildi.

 

1948'de işgal edilen topraklarda faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah'ın bu akşam işgal altındaki Filistin topraklarına dönmesi bekleniyor. İslami Hareket tarafından Şeyh Raid Salah için coşkulu bir karşılama töreni hazırlandı.

 

İslami Hareket'in konuyla ilgili yaptığı açıklamaya göre, havaalanında siyasi liderler tarafından karşılanacak Şeyh Raid Salah daha sonra Ummu'l-Fahm Belediyesi'ne ait salonda yapılacak etkinliğe katılacak ve kısa bir konuşma yapacak.

 

Şeyh Raid Salah, İngiltere'de sınırdışı edilmesine ilişkin kararı temyize götürdüğü davayı kazanmış, İngiltere'de göç ile ilgili davalara bakan üst mahkeme sınırdışı kararının gereksiz olduğuna hükmederek kararı bozmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir