• DOLAR 32.332
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2284.813
  • ...
Yapıcıoğlu`dan kanaat önderi Kuşçu`ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR eski Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle Bitlis'e geldi.  Yapıcıoğlu, bölgenin kanaat önderlerinden Hikmet Kuşçu'yu evinde ziyaret etti.

Yapıcıoğlu'nu oldukça sıcak karşılayan Kuşçu, kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, HÜDA PAR'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini, siyaset arenasındaki dik duruşlarından dolayı birçok yanlışın düzeltilmesine vesile olduklarını belirtti.

Ziyaretin ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Yapıcıoğlu, gittikleri yerlerde imkân buldukça kanaat önderleri ve âlimleri ziyaret ederek, hayır dualarını aldıklarını söyledi.

Yapıcıoğlu, "Her zaman için toplumun ıslahı için mücadele eden, ilim ve irşad hizmetlerini gayretle sürdüren âlimlerimize olan hürmet ve muhabbetimizin bir nişanesi olarak bugün buraya geldik. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde âlimlerimizin ve Seydalarımızın hayır duaları ile birlikte fikirlerini alıyoruz. Feyiz ve bereketlerinden istifade etmeye çalışıyoruz." diye konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir