• DOLAR 32.539
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2493.206
  • ...
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan TOBB ve MÜSİAD heyetini kabul etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Kabulde ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MÜSİAD heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen kabulde; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir