• DOLAR 32.584
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2428.295
  • ...
Alınmayan tedbir 2`nci bir kazaya neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 4 aracın karıştığı kazada, biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 3'üncü Sanayi Sitesi yakınlarında, 01 AFR 080 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje daha sonra refüjde bulunan aydınlatma direklerine çarparak ters döndü.

Bu esnada aynı istikamette seyreden 21 BV 380 plakalı otomobil de arkadan hafif ticari araca çarptı. Kazada maddi hasarın yanı sıra hafif ticari aracın içerisinde bulunan biri çocuk 2 kişi hafif yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza esnasında refüjün ortasına çekilen ve yolu birbirinden ayıran demir korkulukların kırılarak yolun diğer tarafına geçmiş olması, 2'nci bir kazaya neden oldu.

İlk kazada olay yerine gelen zabıta ekipleri, ters istikamette seyreden araçların yola doğru sarkan demir korkuluklara çarpıp, 2'nci bir kazaya neden olmamaları için tedbir almadı.

Bunun üzerine ters istikametten gelen 21 AH 087 plakalı özel bir şirkete ait minibüs de önce yola sarkmış olan demir korkuluklara çarptı. Daha sonra önündeki bir araca çarparak yolun diğer tarafına geçti ve ters döndü.

O esnada yolun diğer tarafında herhangi bir aracın olmaması olası faciayı önledi. Kazada minibüs sürücüsü yaralandı. Vatandaşların yardımıyla araç içerisinden çıkarılan minibüs sürücüsü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yolda temizleme çalışması yaptı. Devrilen aydınlatma direkleri ile demir korkulukları yoldan kaldırdı.

Kazaya karışan araçlar ise çekicilerle kaza mahallinden kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Hamza Adiyaman - İLKHA) 














































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir