• DOLAR 32.564
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2426.442
  • ...

BATMAN-Batman Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği ve Batman Valiliği, Batman'daki sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarının katıldığı İstanbul Büyükçekmece iş gezisi gerçekleştirildi.

 

Batman, İstanbul'da Önemli Bir Elçi Kazandı
Geçen yıl Batman'ı ziyaret eden Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz Başkanlığındaki iş gezisine Batman Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Belediye Başkanı Serhat Temel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, Odanın Meclis Başkanı Şemsettin Gülmüş, Oda Başkan yardımcısı Salih Yıldız, Yönetim kurulu üyesi Serhat Kaya, Meclis üyesi Nizamettin İzgi, DİKA temsilcisi Alper Demir, BAGİAD Başkanı M.Sıddık Tekin, TÜMSİAD Başkanı Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD üyesi Abdullah KAYRA, TOBB Genç Girişimciler Derneği Başkanı Adnan Özdemir, BATSO Genel Sekreteri Över Tükenmez ve İşadamlarından oluşan bir heyet katıldı.
Batman heyeti, Kaymakam Gündüz önderliğinde kurulmuş olan Büyükçekmece İşadamları Derneği'nin (BUYSİAD) daveti üzerine Büyükçekmece'deki sanayi tesislerini gezerek iş ağlarını geliştirdi.

 

Kaymakam İsmail Gündüz ve Büyükçekmece'deki işadamları tarafından karşılanan Batman heyeti, İlçede görev yapan tanınmış Batmanlı bürokratların da katıldığı ve iş adamlarının birbirini tanıma fırsatı bulduğu birçok toplantı gerçekleştirdi.

Ü

Ziylan gurup, Gaziantepli olan A.Kadir Erbalcı'nın POLARİS ayakkabıları, tekstil firması KOLUNSAĞ Muflon tesisi, SUNSET fabrikası, Türkiye'ye ve dünyaya marka LEWIS (kot) markasına üretim yapan TAYPA Tekstil, Aydınlı Giyim, PALASKA markalı kemer ve deri imalatı yapan firma, "Saraciye Meslek lisesi", KAYALAR Endüstriyel Mutfak ve KAYALAR Plastik şirketi, Batmanlı iş adamının sahip olduğu DELTA Regülatör ziyaret edildi.

 

Büyükçekmeceli işadamları, Batman'a yatırım yapmaya sıcak baktıklarını ve partner bulunduğu takdirde Batman'da yatırım yapılabileceğini ayrıca Irak ve İran gibi ülkelere yakınlığından dolayı yatırım için Batman'ı düşündüklerini dile getirdiler.

 

DİKA Batman Yatırım Destek Ofisi temsilcisi tarafından BÜYSİAD üyelerine, Teşvik Sistemi Ve Yatırım Ortamı ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Gün, Malatyalı iş adamı Arif Karaca'nın daveti üzerine gerçekleşen akşam yemeği ile son buldu.

 

Batman için somut yatırım fırsatlarının ele alındığı ve Batman'ın tanıtıldığı iş gezisi programı Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz'ün heyeti uğurlaması ile son buldu.(Veysi Rüzgar-İLKHA)