• DOLAR 32.591
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2512.844
  • ...
Akli dengesi yerinde olmayan şahıstan haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Kısmet Mahallesinde ikamet eden Çetin ailesinin 38 yaşındaki aklı dengesi yerinde olmayan Nazmi Çetin'den 11 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, bir gece vakti evinden çıkıp bir daha geri dönmeyen aklı dengesi yerinde olmayan Çetin'in akıbetini bilmeyen ailesi endişeli. Başvurmadıkları ve aramadıkları yer bırakmadıklarını ifade eden aile, ancak Nazmi Çetin'in hiçbir izine rastlamadıklarını belirtti.

Kayıp abisinin durumundan endişe ettiklerini belirten Niyazı Çetin, "Nazmi Çetin abim oluyor kendisi, 5 yıldır akıl hastasıdır. Evden çıkmamaktadır. Aklı dengesi yerinde değil psikolojisi bozuktur. 11 gündür evden çıkmış haber alamıyoruz. Hiçbir yerde izine rastlamıyoruz, başına bir şey mi gelmiş diye endişeleniyoruz. Emniyet güçlerine haber verdik, bir netice alamadık. Abimin en kısa zamanda bulunmasını istiyoruz. Abim uzun boylu 1,80 boylarında, dışardan bakıldığında akli dengesinin olmadığı anlaşılmamaktadır. Üzerinde elbise olarak gri bir pantolon ve aynı renkte gri bir gömlek bulunmaktadır." Dedi. 

Çetin, kayıp ağabeyini görenlerin polisi aramalarını veya 0537 743 55 65 nolu telefon numarasından irtibata geçmeleri istedi.(Mehmet Sait Çelik, Mehmet Salih Akgül-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir