• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
32 yıllık ilçe tarihinde görmediği kadar park gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Güroymak ilçesinde Kanun Hükmünde Kararname ile belediye başkanlığına atanan İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu döneminde, ilçesinin değişik yerlerine 36 adet park yapıldığını, bunun da ilçe tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.

Güroymak'ın 32 yıl önce ilçe olduğunu, sadece bir parkı bulunan ilçede göreve gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun park sayısını 36'ya yükselttiğini, bunları yaparken de sadece belediye imkânlarını kullandığını dile getiren Vali Ustaoğlu, "Belediyecilik adına yapılması gereken hizmetlerin en güzelini, en modern şartlarda bu ilçemizin aldığını hep birlikte burada görüyoruz." dedi.

"32 park sayısını 36'a çıkarırken, oyun alanları ise kumar oynuyor"

Yapılan parkların açılışına katılan Ustaoğlu, şunları söyledi: "Gördüğünüz gibi Güroymak Belediyesi çalışıyor, çalışınca da oluyor. Spor alanları, Park alanları ve eğitim alanları ile ilgili açılışlar yaptık. Yaklaşık 150 dönüm üzerinde kurulu olan mesire alanının da açılışını yaptık. Bunlar gurur verici bir tablo. Güroymak ilçesi 32 yıllık bir geçmişe sahip. Bu ilçemiz bugüne kadar görmediği hizmetleri kaymakamlığımız ve belediye başkanlığı sayesinde gördü. Daha önce ilçede bir tane park varken, bugün park sayısı 36'ya çıkmış, üç dört tane oyun grubu varken, bu sayı 51'e çıktı. Basket sahası ile şimdi futbol sahaları ile belediyecilik adına yapılması gereken hizmetlerin en güzelini, en modern şartlarda bu ilçemizin aldığını hep birlikte burada görüyoruz.

Böyle güzel bir mesire alanında ilçemize kazandırdığından dolayı, kendisini de huzurlarınızda kutlamak istiyorum. Devletin sağlamış olduğu bu imkanları bu millete hizmet noktasında nelerin olduğunu hep birlikte şahit oluyoruz. Kadınıyla erkeğiyle toplumun her kesimiyle adeta nefes alacak. İlçemizin bitişiğinde böyle güzel bir alan içimize kazandırılmış, milletimize hakkımızda kazandırılmış vatandaşımız nefes alacağı vakit geçireceği eğleneceği böyle güzel bir hizmet ilçemize kazandırılmış oldu." Konuşmanın ardında Ustaoğlu, birçok tesisin açılışına katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir