• DOLAR 32.541
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2434.382
  • ...
Koltuk değnekli hırsız tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te iki ev ile bir araçtan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan koltuk değnekli şahıs, tutuklanarak cezaevine konulurken, hırsızın en son yaptığı hırsızlık olayı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte 11 Mayıs ile 27 Temmuz  tarihleri arasında 2 ayrı evden ve bir araçtan yapılan hırsızlık olayları ile ilgili inceleme başlatıldığı, son hırsızlık olayında güvenlik kameralarına yakalanan şahısın düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.

Daha önceden birçok hırsızlık suçundan kaydı bulunan A.N.A isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan A.N.A. isimli şüphelinin son gerçekleştirdiği hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Son hırsızlık olayında kameralara yakalanan A.N.A. isimli zanlının park halindeki araçların yanına koltuk değneği ile gittiği ve etrafı kontrol ettikten sonra gözüne kestirdiği bir aracın camını elindeki koltuk değneği kırıp, araçtan malzemeleri aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir