• DOLAR 32.509
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2488.387
  • ...
Bingöl`ün Altyapısı Yenilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Kültür Mahallesi Turgut Özal İlköğretim Okul Alanı`nda Kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hatlarının yapım işlerinin başlama töreni yapıldı. Törene Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Siyasi Parti İl Başkanları, Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Altyapının Bingöl açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Bingöl büyüyor. Bingöl her geçen gün güzelliklerle donanıyor. Bingöl`ün hayalleri ve hedefleri olduğu kadar elbette başa çıkması gereken zorlukları ve sıkıntıları var. Bingöl yaşarken zaman zaman elbette hüzünleniyor, mutlu oluyor. Bingöl`ün üzerinde başarma azmi, yürekten dualar var" dedi.

Bingöl`ün çok uzun zamandır beklediği, özlemini duyduğu, yürekten arzu ettiği bir hayalin gerçekleştiği halini gördüğünü söyleyen Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, "Çocuklara özellikle söylüyorum, biz bu projeleri onlar için yapıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız için yapıyoruz. Tabi belli yaştaki insanlarımızda bundan faydalanacak, ama asıl hedefimiz bu çocuklarımızın ve gençlerimizin en güzel şartlarda yaşasın diye bu çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz`a, İlbank Genel Müdürü Ahmet Candan`a ve İlbank Bölge Müdürü Selahattin Özsoy`a teşekkür plaketi verildi.

Bingöl İl Müftüsü Mecit Can tarafından okunan duanın ardından Bakan Yılmaz, "Ya Allah" diyerek, diğer protokol üyeleriyle birlikte iş başlatma kurdelesini keserek, temele kürekle toprak attı.

Program yaklaşık 2 saat sürdü. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir