• DOLAR 32.589
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2429.524
  • ...
Taciz iddiasına gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Suriyeli kişinin, 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Umut Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, seyyar satıcılık yapan Suriyeli Y.M, sokaktaki ismi açıklanmayan 8 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu ileri sürüldü. Olayın duyulmasıyla sokağa dökülen mahalle sakinleri, Y.M.'yi darp etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ise Y.M.'yi linç edilmekten kurtararak gözaltına aldı. Öfkesi dinmeyen mahalle sakinleri, cadde üzerindeki Suriyelilere ait işyerlerini taşlamak istedi. Olay yerine gelen takviye ekipleri kalabalığı dağıtırken, yeni bir olay yaşanmaması için de alınan güvenlik önlemleri sürüyor.

Valilik açıklama yaptı

Gaziantep Valiliği ise olayla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"Şehitkamil ilçemiz Umut Mahallesi'nde bugün saat 18.30 sıralarında Suriye uyruklu Y.M. adlı şahsın 8 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik istismar iddiasıyla bir grup vatandaşımızca darp edilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri tarafından şüpheli Y.M. gözaltına alınarak olaya ilişkin de tahkikat başlatılmıştır." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir