• DOLAR 32.441
  • EURO 34.48
  • ALTIN 2487.525
  • ...
Şahinbey Belediye Başkanı taksicilik yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksicilerle bir araya geldikten sonra taksicilik yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Şahinbey ilçesindeki bir taksi durağını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksicilik yaptı.

Bir farkındalık oluşturmak istediğini belirten Tahmazoğlu, vatandaşların ilgisinin ve düşüncelerinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Bugün bir farkındalık yapalım istedik ve vatandaşlarımıza kendimizi tanıtmadan, taksicilik yaparak onlarla sohbet edelim istedik. Vatandaşlarla sohbet ederek görüşlerini aldık. Onlardan duyduğumuz şeyler bizleri memnun etti. Bizim içinde farklı bir tecrübe oldu." dedi.

Tahmazoğlu, vatandaşların ilk etapta kendisini takside tanımadığını belirterek, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımız takside beni görünce çok şaşırdı.  Hatta bir vatandaşımız inmek istediği yere gelip ücret uzatana kadar tanımadı. Biz ücret almıyoruz değim de beni tanıdığını söyledi. Güzel bir yolculuk ve tecrübe oldu. Her mesleğin güzel tarafları olduğu gibi zor tarafları da var.  Taksicilik mesleği de bunlardan birsi. Nasıl bir yolcunun aracınıza bineceğini bilemiyor ve gecesi gündüzü yok. İşleri kolay değil. Rabbim yardımcıları olsun."diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kullandığı taksiye binen vatandaşlar da başkanı karşılarında görünce çok şaşırdıklarını belirttiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir