• DOLAR 32.512
  • EURO 34.602
  • ALTIN 2495.174
  • ...
Dini eğitimde başarı gösteren çocuklara hediye verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde İslami faaliyetlerde bulunan Cami Der, küçük kız çocuklarına yönelik sürdürdüğü eğitim programı sona erdi.

Akide, fıkıh, siyer, kıssalar ve temel ahlak kuralları konularında verilen eğitimde dereceye giren kız çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya, dindar bir neslin yetişmesi için çocuklara İslami eğitimler verdiklerini söyledi.

Amaçlarının çocukların topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Kaya, "Küçük kız çocuklarına yönelik İslami ve ahlaki eğitim programız bugün itibari ile sona ermiştir. Gün boyu verilen eğitimde dereceye giren ve eğitim programını aksatmadan devam eden kızlarımızı yürekten tebrik ediyorum. İnşallah hayatlarının her alanında başarılı olurlar. Bir ömür boyu İslami yaşamayı hayatlarında tatbik ederler ve topluma faydalı, örnek olurlar." diye konuştu.

Kendilerine hediye verilen çocuklar da duygularını paylaşarak, "Bizlere fayda sağlayan eğitim programından memnunduk. Keşke yaz boyu devem etseydi." diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. (Sabri Acet-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir