• DOLAR 32.555
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2422.393
  • ...
Batman`da kaçakçılık ile mücadele toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da düzenlenen Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.  

Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na Vali Deniz'in yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hasan Akin, kamu kurum yöneticileri ile kurul üyeleri katıldı.  

Vali Deniz'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Abdulvahap Asma tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin kurula yaptığı sunumla devam etti.

Deniz, "Devletin vergi kaybı ve terör örgütlerinin finansman kaynaklarının önlenmesi amacıyla yapılan Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon toplantılarının önemlidir. Bu tür toplantılarda idari birimlerimizin aldığı önleyici tedbirler kapsamında ilgili kurumların daha etkin ve verimli bir çalışmanın yürütülmesi açısında önemlidir." dedi.

Yapılan sunumun ardından toplantı, konuya ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir