• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 16 Nisan 2012 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

İLKHABER GAZETESİ: Çiçekçiler, Çiçek Dağıtarak Kutlu Doğum`u Kutladı
Adana ESOB`a bağlı, Adana Çiçekçiler Esnaf Odası, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Vali Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz`ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 10 bin kişiye çiçek dağıttı.

Afrika Pazarı Yeni Bir Umut
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Afrika İş Konseyleri ve Adana Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen toplantıda; Afrika pazarının son yıllarda büyük yatırım ve ticaret olanakları ile gündeme geldiği, bu potansiyelin ve fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

EKSPRES GAZETESİ: Can Damarımız Kesiliyor
Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Onatça, Suriye`de yaşanan olayların bölge ekonomisinin can damarı, ihracat ve lojistik sektörünü durma noktasına getirdiğini söyledi.

İflaslar Çoğaldı
Hataylı işadamları, gelişmeleri izlediklerini belirterek, Suriye ve Ortadoğu pazarına yönelik tüm sektörlerin zor günler geçirdiğini, kentte iflas ve işyeri kapatmaların çoğaldığını söylediler.

Adana`ya Bir Bulvar Daha
Adana trafiğini rahatlatacak yeni bulvar açılacak. Otogar`ın bulunduğu Fevzi Paşa Mahallesi`nden başlayıp, tren yolunu takiple Demetevler, Bahçelievler, Narlıca, Denizli, Mithatpaşa Mahallelerinden geçerek Mustafa Kemal Paşa Bulvarına ulaşan 30 metre eninde 5 kilometre uzunluğundaki bulvar çalışmaları sürüyor.

(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir