• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Altyapısı tamamlanan yollar asfaltlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesi Yenişehir Mahallesinde Doğalgaz hattının döşenmesi ve elektrik kablolarının yer altına alınmasının ardından Artuklu Belediyesi tarafından bir süre önce 80 bin metrekarelik alanda ilk serimi gerçekleştirilen asfalt çalışmasına 60 bin metrekarelik alanın üzerine bu kez ikinci aşınma tabakasının şeridine geçildi.

Artuklu Belediye Başkan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Şakir Öner Öztürk, son derece modern ve şeritli asfalt yollarla Artuklu'nun hak ettiği cadde ve sokaklara kavuşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Öztürk, şöyle devam etti: "Yenişehir'de Doğalgaz hattının döşenmesi ve elektrik kablolarının yer altına alınmasının ardından bir süre önce 80 bin metrekarelik alanda ilk serimi gerçekleştirilen asfalt çalışmasına 60 bin metrekarelik alanın üzerine bu kez ikinci aşınma tabakasının serimi gerçekleştiriliyor. Cadde ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi adı verilen ve Artuklu İlçe merkezine doğalgaz kazandırılması, alt yapı düzenlemeleri, enerji nakil hatlarının yer altına çekilmesi, kaldırım yenileme, engelli yürüyüş parkuru kazandırma, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını kapsayan proje kapsamında Artuklu'ya bağlı Yenişehir Mahallesi'nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Çalışmalara son verilmeden önce belediye tarafından bu sene aşırı yağışa maruz kalınması ve aşınma payı da göz önünde bulundurularak asfaltın zarar gördüğü bazı noktalarda ikinci kat asfalt dökümü devam ediyor." (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir