• DOLAR 32.572
  • EURO 34.75
  • ALTIN 2496.852
  • ...
Serhad FM Hakkı Haykırmaya Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Kuruluşunun 3. yılına doğru giden Serhad FM takip ettiği İslami yayın çizgisiyle dinleyicilerinden büyük bir takdir ve beğeni alıyor. "Serhad FM olarak 3. yılımıza büyük bir huzur ve halkımızın teveccühüyle giriyoruz" diyen Serhad FM sunucularından Abdulvahap Akkay, "Şahsen ben bu mikrofonun başına geçip burada bir şeyler icra etmeyi ibadet şuuruyla yapıyorum. Zira bizler tebliğ ile mükellefiz. Malumunuz tebliğin kelime manası ise ulaştırmaktır. Yani hak ve hakikat adına eğer şu güzel insanlarımıza bir şeyler olsun ulaştırabiliyor ve insanların bundan istifade edebilmesini sağlayabiliyorsak inşallah bu tebliğ görevimizi yerine getirmiş olarak kabul ediyorum ve bundan dolayı huzurluyum" tespitinde bulundu.

Serhad FM i Emri Bil Maruf ve Nehyi Anil Münker Aracı Olarak Görüyoruz
Yayın hayatına başladığı ilk günden beri İslamı en güzel şekilde anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Akkay, " İslam'ı anlamanın yolu Kuran ve sünnete sımsıkı sarılmaktan, Hz. Muhammed'e uymaktan, onun sünnetini yaşamaktan ve onu günümüze taşımaktan geçer. Bizler de bu meyanda Serhad FM'i emri bil maruf ve nehyi anil münker aracı olarak görüyoruz. İslam'ın sesini sesimizin ulaştığı her yere taşıyoruz, taşımaya devam edeceğiz inşallah" dedi.

Türkiye'nin Dört Bir Tarafındaki Muhammedi Coşkuyu Dinleyicilerimizle Paylaşıyoruz
Nisan ayı öncesinde olduğu gibi nisan ayında da Hakkın sesini duyurduklarını ifade eden Akkay, "Geçen hafta Van başta olmak üzere Adana ve diğer illerdeki Kutlu Doğum etkinliklerine bağlandık, oralardaki Muhammedi muhabbeti dinleyicilerimize ulaştırdık. Onların da radyoları başında bu coşkuya ortak olmalarına vesile olduk. Bu hafta da Batman, Gaziantep ve Erciş'teki kutlu doğum coşkusunu 10.30'dan itibaren Van halkıyla paylaştık. Haftaya Kutlu doğum özel programımızda, Diyarbakır başta olmak üzere Peygamber sevdalıları tarafından düzenlenen etkinliklerle yayınlarımız devam edecek. Bu vesileyle etkinliğe gitme imkânı olmayan kardeşlerimiz, Serhad FM aracılığıyla Mevlüd etkinliklerine misafir olabilecekler inşallah" dedi.

Salâvat Kampanyası Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Son olarak salâvat kampanyasını da hatırlatan Akkay, Salâvat kampanyasının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "Toplanan salâvatlar Allah nasip ederse 20 Nisanda özel bir programla bağışlanacak. Dinleyicilerimiz çekmiş oldukları salâvatları iletişim adreslerimiz olan (0432) 216 60 60 nolu telefondan bize ulaştırabilirler. Allah-u Teala şimdiden çekilen salavatların ecrini kat kat versin, emeği geçenlerden razı olsun" diyerek sözlerini noktaladı. (Fikret Özkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir