• DOLAR 32.33
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2283.071
  • ...
Müftü'den Belediye'ye Kutlu Doğum Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - İl Müftüsü Faruk Arvas, müftülük tarafından 14 - 21 Nisan tarihleri arasında Siirt'te yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ı makamında ziyaret etti. Hz Muhammed'in (sav) örnek hayatını anlatan ve aralarında kitap ve tanıtım broşürlerinin olduğu çeşitli hediyeler ve Gül hediye eden müftü Arvas, Sadak'ı 14 - 21 Nisan tarihleri arasında Siirt'te yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.

 

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ziyarette yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftasının tüm insanlık alemine kutlu olmasını ve Peygamber Efendimizin örnek ahlakının tüm dünya insanlığına yayılması ve yol gösterici olması dileğinde bulundu.

 

İl Müftüsü Faruk Arvas da yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde ana temanın, peygamberimiz, kardeşlik hukuku olduğunu ve halk olarak muhtaç olduğumuz bu ruh olduğunu ifade ederek, Peygamberin örnek kişiliğinin herkesi Acem'i, Laz'ı Kürt'ü, Türk'ü kardeş yaptığını ve ilan ettiğini, bu şuuru yerleştirme gayretlerinin olduğunu söyledi. Arvas, Kutlu Doğum etkinliklerinin bu şuura hizmet edeceğini ve bunun gerçekleşmesi halinde hiçbir sorunun kalmayacağını belirtti. (Salih Tetik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir