• DOLAR 32.334
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2294.885
  • ...
VGC`nin 9`uncu Olağan Genel Kurulu yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'nin (VGC) 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Cemiyetin toplantı salonunda yapılan genel kurulun başkanlığını Cemiyetin kurucularından olan Kerem Oruç yaptı.

Kongrede ilk olarak denetim ve faaliyet raporları okunarak oylandı. Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimlerde, Fatih Sevinç, Ömer Aytaç Aykaç, Şükrü Akyüz, Cemal Aşan, Baki Karaca, Rıdvan Can ve Bişar Ulutaş'tan oluşan liste üyelerin oylarıyla yönetime getirildi.

Yönetim kurulu adına teşekkür konuşmasını yapan Fatih Sevinç, 1998 yılında kurulan cemiyetin 3 dönemdir yönetimini oluşturduklarını ve 4'üncü döneme adım attıklarını belirtti.

Cemiyetin kuruluşunun 20'nci yılını geride bıraktıklarını ifade eden Sevinç, şöyle konuştu: "1998'de ağabeylerimizin büyük özverileri ile kurulan cemiyetimizin son yıllarına arkadaşlarımızla beraber çok önemli derecede katkılar sunduk. Bugüne kadar yaptıklarımızın dışında yapmayı arzuladığımız işler elbette ki var. Birlik ve beraberlik içinde önceliğimiz mesleki dayanışmanın arttırılması ve birbirimize karşı sevgiyi saygıyı gözetmek olacaktır."

Mesleki yeterlilik ve gelişimleri için eğitimlerinin devam edeceğini söyleyen Sevinç, "Bunun için daha çok projeci, katılımcı ve fikir üreten bir topluluk haline dönüşmeliyiz. Bu nedenle sizlerden cemiyetin neler yapmasına dair önerilerinizi bekliyoruz. Bu işin adını sizler koyacaksınız. Biz kendi fikirlerimizi zamanla uygulayacağız. Her zaman olduğu gibi desteklerinizi bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte sponsorluk desteğiyle Bursa ve Konya örneğinde olduğu gibi değişim programlarına devam edeceğiz. Bu değişim programlarında eğitim ve bilgilenme odağımız olacak." dedi.

Sevinç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Başka önemli bir konu ise cemiyetin kendine ait bir yerinin olması için ekonomik çalışmalarımız var. Mali tablo ile ilgili son bilgilere sahipsiniz. Olgunlaşınca sizlerle paylaşacağız.  Mesleki anlamda birbirimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Geçmişte hatırlanacağı üzere konut edinme konusunda girişimlerimiz oldu. Ancak bazı engellerle karşılaştık. Konut konusunda çabalarımızın sürdüğünü belirtmek isterim.  Sizlerden cemiyet sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı bekliyorum. Geçmişin pişmanlıklarını bir tarafa bırakıp güzel günler için hep beraber olalım."

Kongre sonucu cemiyet yönetimi şöyle şekillendi:

YÖNETİM KURULU ASİL

1- Fatih Sevinç,2- Ömer Aytaç Aykaç,3- Şükrü Akyüz,4- Cemal Aşan,5- Baki Karaca,

6- Rıdvan Can,7- Bişar Ulutaş

YÖNETİM KURULU YEDEK

1- Kerem Oruç,2- Ali ihsan Öztürk,3- Yunus Emre Aykaç,4- Salih Akkuş,5- Eyüp Sarılıoğlu,6- Mehmet Salih Deniz,7- Sedat Karatay

DENETİM KURULU ASİL

1- Nihat Çavuşoğlu,2- Yavuz Görentaş,3- Murat Dalgın

DENETİM KURULU YEDEK

1- Zafer Büyükaslan,2- Timur Demirtaş,3- Yılmaz Kazandıoğlu

DİSİPLİN KURULU ASİL

1- Meral Yıldız,2- Aycan Avcı,3- Yılmaz Sönmez

DİSİPLİN KURULU YEDEK

1- Yunus Tuğrul,2- Mehmet Selim Kurt,3- Emrah Kızıltaş, şeklinde açıklandı. (Yunus Tuğrul-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir