• DOLAR 32.382
  • EURO 35.036
  • ALTIN 2326.3
  • ...
Erciş`te Kutlu Doğum Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Kutlu doğum etkinlik alanını program başlangıcında dolduran Erciş halkı, tekbir, salat ve selamlarla başladı.
Sunucu Levent Dalgın sözlerine salat ve selamla başlayarak, program akışını takdim etti. Dalgın, Erciş`te yaşanan büyük depremi hatırlatarak, program sonunda deprem musibetinin üzerimizden kalkması için topluca dua edileceğinin bildirdi.
Program Ku`ran tilavetiyle devam ederken etkinlik alanına insanlar akın akın gelmeye devam ediyor.
(Fırat Arslan - İLKHA)

Erciş`te Muhammedi Coşku Devam Ediyor

Van`ın Erciş ilçesinde saat 13.00`te başlayan Kutlu Doğum Programında, etkinlik alanı hınca hınç doldurulurken, Muhammedi Coşku seslendirilen ilahilerle devam ediyor.

VAN - Grup Rahmet tarafından seslendirilen ilahi ve ezgiler katılımcıları coştururken, özellikle bayan katılımcıların yoğun ilgisi dikkat çekti. Program akışı içerisinde etkinlik alanına sığmayan bayanlar tarafından ara ara izdiham yaşandı.

Program, sunucu Levent Dalgın`ın, Resulullah`ın kardeşlerime selam olsun sözünü hatırlatarak: "Ya Rab bu manzaradan Resulullah`ı haberdar et" demesiyle devam ederken, konuşmacı Mehmet Eroğlu konuşması için kürsüye davet edildi.
Program konuşmacı Mehmet Eroğlu`nun konuşmasıyla devam ediyor.

(Fırat Arslan - İLKHA)

Erciş`te Kutlu Doğum Coşkusu

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Van`ın Erciş ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Kutlu Doğum Etkinliği, yapılan dualarla sona erdi.

VAN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Erciş ilçesinde Eski Çapa Hastanesi Belediye Parkında düzenlenen Kutlu Doğum Programı, yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

Etkinlikte Grup Rahmet söylediği ilahi ve ezgilerle katılımcıları coştururken, küçük bir kızın okuduğu şiir, katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Programa konuşmacı olarak katılan Mehmet Eroğlu, efendimizin hayatından örnekler vererek, günümüz insanlarının, Resulullah`a ve getirdiği hükümlere muhtaç olduğunun altını çizdi.

Sık sık tekbir ve salavatların getirildiği programda, İhya Tiyatro Ekibinin "Habeşistan`a Hicret" konulu skeci izleyenleri adeta asrı saadete götürdü.

Program Erciş`te yaşanan deprem nedeniyle yapılan duayla son buldu.

(Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir