• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Batman  Mevlid Alanına İnsan Seli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Efendimizin veladeti sebebiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinlikleri tüm ülkede devam ederken bu kutlamaların en coşkulusu Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yapılıyor. Batman`da bugün Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle kentte bayram havası yaşanıyor.
 
Batman şehir merkezinden etkinlik alanına vatandaşlar kitleler halinde akın ederken etkinliğin başlamasına 2 saat kalmasına rağmen etkinlik alanını onbinlerce kişi doldurdu.
 
Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, âmâsıyla etkinlik alanına akın eden vatandaşlar göze ve gönle hoş gelen görüntüler oluşturuyor.
 
Biz Bu Çalışmayı Yaparken Allah`ın Rızasını Gözettik
Bugün düzenleyecekleri etkinlik hakkında açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Sözcüsü M. Ali Ortaç, Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalarını yaparken Allah`ın rızasını gözettiklerini ve yüce Allah`tan yardım beklediklerini ifade ederek şu ifadeleri kullandı: "Peygamber Sevdalılarının ` Muhammedi Sevda` adlı CD`lerinden yüz binden fazlasını üye ve gönüllülerimiz aracılığıyla etkinlik davetiyeleri halkımızın evlerinde ve işyerlerinde ziyaret edip etkinliğe davet ettik. Ayrıca Radyolara ve televizyonlarda bu etkinlik ile ilgili program yapıp halkımızı bilgilendirdik.
 
Şehrin dört bir yanına etkinlik afişlerini bilboardlara CNPE`lere esnaflarımızın camekânlarına astık. Bu coşkunun en büyük sebebi ise geçen senelerde gerçekleştirdiğimiz kutlamalar ve bu manevi atmosferin oluşması için bir dizi etkinlik düzenledik.
 
Hamd olsun buradaki coşku şu an Ramazan Bayramındaki coşkuyu andırıyor. Şimdiden bu coşku nedeni ile katılımcılara teşekkür ederim. Bu arada tekrar hatırlatırız ki Batman`ın 18 ayrı noktasında ücretsiz servislerle vatandaşlarımızı etkinlik alanına getiriyoruz"
(Veysi Demir, Veysi Rüzgar-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir