• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
Şanlıurfa'da Siyer Sınavı'na Büyük İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Peygamber Sevdalıları Platformu'nun organizasyonunda birçok ilde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı(KDSS), Şanlıurfa'da Şehitlik Çamlık Düğün Salonunda saat 10,00 da gerçekleşti.

 

İlk Öğretim ve Yetişkinler olmak üzere iki kategoride yapılan sınava, yüzlerce bay-bayan aday katıldı. Bay ve bayanların ayrı ayrı salonlarda girdiği sınav iki saat sürerken sınavda toplam 100 soru çıktı.

 

Sınav hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Yakubiye Eğitim ve Kültür Derneği, Başkanı Adem Sarıkuş: "Sınava yüzlerce bay ve bayan kardeşimiz katıldı. Rabbim Muhammedi bir Yaşama vesile kılar inşallah. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v) 'in örnek hayatının insanlar tarafından okunması, öğrenilmesi, anlaşılması ve hayata geçirilmesi için böyle hayırlı bir çalışmanın içine girdik." dedi.

 

Türkiye genelinde yapılan sınavda dereceye giren ilk on kişi umreye gönderilecek. Şanlıurfa genelinde birinci kategoride ilk üçe girenlerden birinciye dijital fotoğraf makinası, ikinciye kol saati, üçüncüye mp4 çalar verilecek. İkinci kategoride ilk üçe girenlerden birinciye Risale-i Nur seti, ikinciye Fizilal-i Kur'an, üçüncüye ise İhya-u Ulumuddin adlı kitap verilecek. (Ali Durmaz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir