• DOLAR 32.594
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.081
  • ...
Kutlu Doğum Siyer Sınavına Kozluk'ta Yoğun Katılım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Peygamber Sevdalıları Platformunun Kutlu Doğum ayı münasebetiyle Türkiye genelinde yapmış olduğu ve Türkiye genelinde ilk 10'a gireceklerin Umre seyahatiyle ödüllendirileceği KDSS (Kutlu Doğum Siyer Sınavı) tüm yurtta olduğu gibi Kozluk'ta da yoğun bir katılımla gerçekleşti.Sınava her iki kategoriden toplamda 390 kişi başvuruda bulundu.

 

Sınav "Hazzo Serçem Düğün Salonu"nda saat 10.00'da başladı. Sınava 1.kategori ve 2.kategoriden toplam 225 kişi katıldı. Sınava başlanmadan önce salon görevlileri tarafından sınavda uyulması gereken kurallar katılımcılara yüksek sesle okundu. Sınava toplamda 5 erkek ve 5 bayan olmak üzere 10 kişilik bir kadro gözetmenlik yaptı.

 

Peygamber Efendimizin hayatının bir nebze olsun araştırılması ve öğrenilmesi amacıyla yapılan sınava yoğun bir katılımın olduğu gözlemlendi.

 

Sınav sonrası İlke Haber Ajansı'na konuşan katılımcılar sınavın zor olduğunu ancak çalışanlar için hiçte zor olmadığını dile getirdiler.

 

Sınav hakkında konuştuğumuz İlim-Der gönüllüsü Seyithan Aksoy düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi: "Sınavımız yoğun bir katılımla gerçekleşmiş olup Allah(c.c)'ın izniyle bir çok hayra vesile olmuştur. Bu sınavın yapılmasının amacı Kutlu Doğum ayı vesilesiyle bir nebze olsun Hz.Muhammed (a.s)'ın hayatının okunması ve araştırılmasıdır. İnşallah bizler bu tür hayırlı çalışmalar yaparak toplumumuzun Hz.Muhammed(a.s)'ın yaşantısını örnek almasını sağlamayı amaçlıyoruz"

 

Sınav saat;12:00'da katılımcılara sunulan ikramla sona erdi.( Halid Çoşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir