• DOLAR 32.603
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2496.525
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Teşekkür Plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerinden oluşan bir heyet, 08 Nisan Pazar günü Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Kutlu Doğum" etkinliğine sağladıkları katkılardan dolayı bazı minibüs ve otobüs kooperatiflerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kooperatif başkan ve şoförlerine ayrı ayrı teşekkür eden platform yetkilileri, Peygamber Sevdalıları Platformu adına hazırlanan teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

Plaket alan Kooperatifler
Peygamber Sevdalıları Platformu Yetkilileri aralarında Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Müdürlüğü'nün de bulunduğu sırayla; Seyhan SS 59 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığı, Önderler Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, Yamaçlı Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, Anadolu Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, Yavuzlar Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, İtimat Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, Barkal Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, İncirlik Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, Kiremithane Dolmuş Kooperatif Başkanlığı, Yeşilevler Dolmuş Kooperatif Başkanlıklarına teşekkür plaketi verdi.

Yaptığınız Hizmetten Dolayı Hayra Ortak Oldunuz
Ziyaretlerde platform adına söz alan Umut Der Başkanı Selahaddin Yeniay, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen peygamber efendimizin Kutlu Doğum etkinliğinin yoğun katılımla gerçekleştiğini, bunda taşıma kooperatiflerinin araçlarına astıkları etkinlik afişleri ile etkinlik alanına yolcu taşımalarının büyük katkısının bulunduğunu söyledi. Böylece Adana'da yapılan bu güzel etkinliğe desteklerinden dolayı platformla birlikte kendilerinin de bu hayra ortak olduklarını bundan dolayı da teşekkür için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaret sırasında kooperatif başkan ve yetkililerin, platform yetkililerini memnuniyetle karşılarken ileriki yıllarda yapılacak bu tür etkinliklerde yine destek olmak istediklerini söylediler. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir