• DOLAR 32.538
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2425.09
  • ...
Pamukkale Üniversitesi`nden bir heyet Van`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyet Van'ı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Başta Van Valisi Murat Zorluoğlu olmak üzere il protokolüne nezaket ziyaretlerinde bulunan heyet, İpekyolu Belediyesi organizasyonuyla Akdamar Adası, Van Kalesi, Hüsrevpaşa Camii, Muradiye Şelalesi, Erçek flamingo gözlem evi, Van Kedisi Evi gibi ilin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkânı da buldu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Peyami Battal tarafından imzalanan "Farabi Protokolü" çerçevesinde iki üniversite arasında var olan ilişkilerin geliştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

İpekyolu beledisinin örnek projelerinden olan Engelsiz Yaşam Akademisi, Engelsiz Kafe ve Erçek Yaşam Merkezi'nin yanı sıra, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e de bir ziyarette bulunan heyet geziden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk de ülkenin en önemli üniversitelerinden olan Pamukkale Üniversitesi'nin Rektörü Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyeti misafir etmekten mutlu olduklarını belirtti. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir