• DOLAR 32.601
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.627
  • ...
Başarılı yetim öğrenci bilgisayar ile ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te derslerinde üstün başarı göstererek takdir belgesi alan Ortaokul 7'nci sınıf öğrencisi Şükran Çiftçi'ye Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bilgisayar hediye etti.

Yetim kız öğrenci Şükran Çiftçi'yi, annesini ve kardeşlerini makamında kabul eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarıları nedeniyle Şükran Çiftçi'yi tebrik ve takdir ettiğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nde düzenlenen bilgisayar teslim töreninde gazetecilere açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Şükran Çiftçi kardeşimiz yedinci sınıf öğrencisi. Ben kendisiyle geçen gün karşılaştım. Kendisi bana o karşılaşmamızda çalışkan olduğunu söylemişti. Ben de kendisine 'karnelerini getir bakayım' dedim. Şu an gördüğünüz gibi elimde bu güzel kardeşimizin karneleri, takdir belgeleri var. Hemen hemen hiçbir dönem boş geçmemiş, yani bir de iftihar belgesi almış. Biz de kendisini bu başarıları nedeniyle tebrik ve takdir ediyoruz. Başarısı için kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisini bu çalışmalarından, başarısından ötürü bilgisayarla ödüllendiriyoruz."

Kendisine bilgisayar hediye eden Tahmazoğlu'na teşekkür eden Çiftçi de, "Ben de Başkanımıza çok teşekkür ederim. Başkanım hep bizimle beraber oldu. Ben de onunla ilk karşılaştığımda kendisine 'başkanım ben de başarılı bir öğrenciyim' demiştim. Kendisi de bana 'karnelerini getir bakalım, eğer dediğin gibiyse ne istersen vereceğim' dedi. Ben de karnelerimi getirince başkanımız bana bilgisayar hediye etti. Ben kendisine yanımızda olduğu için, bizi desteklediği için çok teşekkür ederim." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir