• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.65
  • ...
Muş`ta 87`si yabancı uyruklu 114 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş'ta, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 5 kişi ve yoklama kaçağı/bakaya olarak aranan 22 şahıs ile yabancı uyruklu oldukları tespit edilen 87 kişi yapılan arama ve operasyonlarla yakalandı.

Konu ile ilgili olarak Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, polisin, aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda; hırsızlık suçundan dolayı hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir şahıs, hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs, Basit Yaralama suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs, Kamu Malına Zarar verme suçundan aranan bir şahıs, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan aranan bir şahıs olmak üzere toplamda 5 kişinin yakalandığı  belirtildi.

Açıklamanın devamında, yoklama kaçağı/bakaya olarak aranan 22 şahıs ile yasadışı yollardan ülkeye giriş yaptıkları tespit edilen 30 Pakistan ve 57 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 87 yasadışı göçmenin yakalandığı ve yakalanan şahıslar hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı ifade edildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir