• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Batman Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu, Batman İl Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

TÜED Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, faaliyet, hesap ve denetim raporlarını sundu. 417 oyun kullanıldığı kurulda Ekmen, tekrar şube başkanı seçildi.

Burada katılımcılara hitap eden TÜED Genel Başkanı Kazım Ergül, "İtibarlar gelir, gider. Çeşitli yöneticiler gelmiş, gitmiş. Bizim işimiz, temsil ettiğimiz kitlenin hakkı konusunda neler yapmışız, neler yapacağız. Dünyada ne iş yaparsanız yapın, ister vali olun, ister bakan olun, çiftçi, işçi, esnaf olun. Çalışma hayatının sonunda herkesin beklediği kutsal hak emekliliktir. Biz emekliliğin kutsal bir hak olduğunu her zaman söylüyoruz. Bu kurulun hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum." dedi.

Daha sonra söz alan Ekmen ise şunları kaydetti: "Bu ülkenin her karış toprağında alın teri olan, geçmişte bu ülkenin ekonomisine, siyasetine katkı sunan değerli emekli kardeşlerim! Bu sıcakta kurulumuza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Biz Allah'tan korkan kimseleriz. Biz evvela Allah'a hesap vereceğiz, daha sonra da kula hizmet için çalışacağız. İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir, en kötüsü de zarar verendir. Biz bu şuur ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz."

Genel kurula; Ergül ve Ekmen'in yanı sıra TÜED Genel Başkan Yardımcısı Gazi Aykırı ile Ömer Kurnaz, TÜED Genel Mali Sekreteri Arif Yıldız, TÜED Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Kaya, TÜED Van ve Adıyaman şube başkanları ile emekliler katıldı. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)