• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Muhammedi Sevda Hollanda'da Esiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HOLLANDA - 22 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan programın hazırlıkları başladı. Den Haag'da (Lahey) ilk defa düzenlenecek olan kutlu doğum programı heyecanla bekleniyor.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Hicret Camii yönetim kurulu başkanı Mücahit Özkan, programı ilk defa düzenlemenin verdiği heyecan içerisinde olduklarını söyledi. Program için önceden hazırlanan afişlerin ve el ilanlarının dağıtımına başladıklarını ifade eden Özkan, 'Muhammedi Sevda'yı Avrupa'nın göbeğinde görmenin ayrı bir güzellik olduğunu vurguladı.

 

İHO-Ebrar Yönetim Kurulu başkanı Abdurrahman Alpsoy ise böylesi güzel bir programa öncülük etmenin onur verici olduğunu ifade etti. Kendilerinin daha çok bir yardım kuruluşu olduğunu belirten Alpsoy, "Bu kutlu ayda Efendimiz (sav) anısına program düzenlemeyi bir sorumluluk olarak gördüğümüz için böyle bir karar aldık" dedi. Kurum olarak kendilerinin hazırladığı 'Kumbara Projesi'nden bahseden Alpsoy, 'Her Eve Bir Kumbara' sloganıyla birçok eve bırakacakları kumbaradan elde edecekleri gelirleri muhtaç ailelere göndereceklerini belirtti.

 

Bu bağlamda geçtiğimiz hafta sonu Belçika'da gerçekleşen kutlu doğum programında stant açtıklarını anlatan Alpsoy, hedeflerinin gerçekleşmesinin bir ön ayağı olarak iyi bir izlenim elde ettiklerini söyledi. Hollanda'da yapılacak olan kutlu doğum programında da stant açacaklarını söyleyen Alpsoy, bu projelerinin kutlu doğum programıyla beraber olmasının ayrı bir manevi değeri olduğunu ifade etti. (Yusuf Zaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir