• DOLAR 32.601
  • EURO 34.835
  • ALTIN 2496.828
  • ...
"15 Temmuz`u asla unutturmamalıyız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, 15 Temmuz darbe teşebbüsünün yıl dönümü nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

15 Temmuz'uz milletin kaderinin değiştiği dönüm noktası olduğunu söyleyen Öztürk, "Milletimiz o gece büyük bir irade ve kararlılık göstererek ülkemizin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe kalkışmasını bir kahramanlık destanı yazarak bertaraf etmiştir." dedi.

Vatanın kimselere bırakılmayacağının tarihi olan 15 Temmuz'un asla unutulmaması gerektiğinin altını çizden Öztürk, şunları söyledi:

"Çocuk genç yaşlı demeden sokaklara dökülen milletimizin üzerine, Gazi Meclis'imize ve külliyemize saldırma pervasızlığına uzanan alçaklık ve hainlikte sınırı ziyadesiyle aşma cüretini gösteren, milletimizin iradesini, demokrasimizi yok sayan FETÖ terör örgütü ve mensupları milletimizin siper ettiği göğsüne çarparak dağılmıştır. Allah'ın yardımı ve milletimizin istikrarlı tutumu, Sayın Cumhurbaşkanımızın yerinde ve doğru hamleleri ile vatan hainlerine bu cennet vatanı kimselere bırakmayacağımızı gösterdiğimiz tarih olan 15 Temmuz'u asla unutmamalı, unutturmamalıyız."

Bileği bükülmeyen milletin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu belirten Öztürk, "15 Temmuz gecesi meydanlardan bir an olsun ayrılmadığımız Artuklulu hemşehrilerime ve ülkemizin dört bir tarafındaki vatandaşlarımıza şükranlarımı iletiyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir